přidat přidat k oblíbeným
Benešovi na cestách - cestování karavanem, popisy kempů, zážitky

Itálie-Lago di Garda, Kemp LaQuercia (4.8.-10.8.2001)

Základní informace

  • Vzdálenost z Prahy: 800 km
  • Doba jízdy: 11-13 hodin
  • Cena kempu (2+1 noc): 1.160,- Kč (*****kemp)
  • Odkaz na kemp: http://www.laquercia.it/
  • Kvalita kempu (max. 10 bodů): 9,5
  • GPS: GPS: 45°29'54,0N - 10°44'15,0E

Fotografie

Kemp

Kemp

Kemp se nachází na břehu Lago di Garda. Je to 5 hvězdičkový kemp a tomu vše také odpovídá. Po příjezdu Vás vozí po kempu a vybíráte si místo!

Koupání

Koupání

V Kempu k dispozici několik bazénů (velkých i malých) včetně vodních atrakcí pro děcka. Vše je v kempu grátis. V kempu je také supermarket a pizzerie.

Scéna

Scéna

Jedna ze scén v kempu kde se večer pořádají kulturní akce. Muzikály, diskotéky, divadla. Mají velice vysokou úroveň a velikou návštěvnost.

Parcela

Parcela

Rozparcelovaný kemp s travnatým povrchem. Většina je pod stromy, takže i přes den ve stínu. V červenci a srpnu je skoro nutná rezervace. Min. na týden!

Sociálky

Sociálky

Lepší jsme zatím neviděli! Perfektní a ještě jednou perfektní. Ulice v kempu čistí vysavačema. Polední klid mezi 13-15 hodinou. Nutné dodržovat!!

Lago di Garda

Lago di Garda

Kolonáda podél jezera ke krásnému a romantickému městečku Lazise. Je to necé tři kilometry a procházka je opravdu krásná. Doporučujeme.

Lazise

Lacise

Fotečka z městečka Lazise. Dýchne na Vás historie. Posezení na zahrádce s originální italskou kávičkou je prima zažitek. Káva stojí 3O-90 Kč. (Lavazza)

Pláž

Pláž

Kdo se nechce koupat v bazénu může využít koupání v jezeře. Voda krásně čistá a teplá. Na pláži sprchy a pro děti dětské koutky. Vše grátis.

Verona-brána

Verona-brána

Asi 40km vzdálenou Veronu je skoro povinnost navštívit. Vstupní brána do atraktivního centra města s kopií kolosea. Parkování bez problémů grátis.

Verona-koloseum

Verona-koloseum

Největší atrakce ve městě. Veliké a rušné náměstí žije kulturou i přes den. Akorát je na můj vkus hodně plné turistů.

Dolomity

Dolomity

Pohledy z cesty po dálnici. Hory Vás budou doprovázet skoro až k jezeru.

Brenner

Brenner

Známý průsmyk kterým se jezdí z Rakouska do Itálie. Po staré silnici nelze jet s karavanem. Dle mapy, snad je to pravda. V zimě ale určitě NE.

Copyright © 2007 Benešovi